breaking news

Jeg håber, at alle har haft en god sommer. Vejret kan man jo ikke klage over, med mindre man synes, det har været for varmt.

Flere af os har dog haft uniformen på, da vi havde et spillejob ved Egense byfest,  to gæsteoptrædender ved middelalderdagene i kildeparken, Aalborg (særligt middelalderagtige var vi ikke, og her skal I ikke blive for vittige, men det må vi kigge på) samt lidt samspil for sjov.

Vi har fra starten af den indeværende bestyrelsesperiode planlagt, at vi skulle have et længere møde. Netop for at kommer mere i bund med, hvad vi vil med vores forening/band. Jeg kan som formand konstatere, at der er flere interesser blandt de indeværende medlemmer, og det er temmeligt afgørende, at vi opnår enighed om retningen. Vi arbejder lidt på datoen, men forhåbenligt afvikles mødet i løbet af August.

/Formanden