AaretsBroelKollage

 

Fredag d. 29/8-14 deltog 8 af os prisuddelingsfesten Årets Brøl i Nordkraft. Jeg tror jeg taler på alles vegne, når jeg siger, at alle var sat op til at gøre deres bedste, og det var da også med en god fornemmelse, at vi leverede numrene. Billederne viser lidt fra showet, hvor vi spillede i 2 omgange (rart med billeder, når man nu selv er så superfokuseret, at man ikke lægger mærke til sine omgivelser). Som det fremgår, var det et show, der var meget professionelt sat op med lys, storskærm, konferencier mv.. For flere af os, var det første gang vi har været i Nordkraft, og det hørte vel også med til at stemning, at vi stemte op i en overophedet garderobe, der med nød og næppe kunne rumme truppen. Det var således i mere end een forstand, at vi var “varmet op”, da vi kom på scenen. Der blev uddelt nogle bunker visitkort på vej ud, så lad os håbe, at det hele medfører noget mere opmærksomhed på bandet. Hovedparten af os fortsatte ned i byen til videre hygge på John Bull’s pub (der var sikkert nogen der kom sent hjem). Det var en rigtig hyggelig aften.

/Brian