APB_Logo_SmallForeningen Aalborg Pipe Band har eksisteret siden 2001 (men skiftede navn fra The Northern Pipes and Drums i 2008). Vi er hjemmehørende midt i Universitetsparken i det østlige Aalborg, hvor vi trækker medlemmer fra hele Nordjylland. P.t. er vi 16 aktive medlemmer og nogle få inaktive. Trods forskellige baggrunde er vi alle forenet i vores store interesse i skotsk musik og kultur.

Et sækkepibeorkester i skotske uniformer slår tonen an til fest og alvor, vi er derfor ofte at finde ved lokale forenings arrangementer og festdage, ligesom vi deltager ved festivaler og kultur arrangementer i hele Danmark og i udlandet.

Som forening af frivillige, er vi afhængig af vores succes med at søge midler til at supplere indtægten fra bandets arrangementer. Skulle du have lyst til at være sponsor for foreningen, eller at samarbejde med os, så kontakt os.

Bandets logo blev tegnet af Kristina Brenk ifm. planlægningen af de Skandinaviske mesterskaber for pipe bands i 2013, efter ide fra Brian (logoet viser Kimbrertyren og dronerne med vores tartan som baggrund). Vores tartan hedder Earl of St. Andrews (”Ancient colors”).

Vi øver i Kanalhuset, Damstræde 48, 9220 Aalborg Ø.

CVR nr. 30862740. Bank reg. nr. 5380, konto nr. 0244142

FB Aalborg Pipe Band på Facebook.